Presentació del llibre “Creo que no lo soñé”

portada.jpg 

PRESENTACIÓ DEL LLIBRE CREO QUE NO LO SOÑÉ, DE JUANJO RODRÍGUEZ

L’Ajuntament de Sort es complau a convidar-vos a la presentació del llibre Creo que no lo soñé, amb la presència del seu autor, el senyor Juan José Rodríguez Martín, i l’Alcalde de Sort, el senyor Agustí López i Pla.
L’acte tindrà lloc el proper dissabte, dia 16 de febrer, a les 6 de la tarda, a la Biblioteca Municipal de Sort (Av. Comtes del Pallars, 42).
Ja podeu trobar el llibre Creo que no lo soñé als punts de venda habituals; més informació a la pàgina web de l’autor (enllaç) i de l’editorial Visión Libros (enllaç).

Sinopsi
Aquest llibre parteix de la voluntat de fer arribar als altres idees que rondaven pel meu cap, en definitiva formes de veure la vida, i el que fa dos anys va començar com a desig, ara ja és realitat.
El llibre vol ser un assaig sobre l’existència i la vida, una primera presa de contacte amb la Teoria de l’Energia Mare, que és una manera d’explicar l’existència. Qui som? D’on venim? Què fem aquí? On se suposa que anem? És l’intent de donar resposta a aquestes preguntes, que un moment o altre tothom ens fem.
En una altra secció del volum, exposo situacions quotidianes que ennuvolen el nostre judici i els condicionament amb què ens trobem diàriament, i dóno solucions basades en aquesta Teoria per tal d’aconseguir que allò que s’esdevé al nostre voltant no marqui el rumb de la nostra existència, sinó que siguem nosaltres mateixos els que aconseguim dirigir-la, amb destinació cap allà on vulguem.
La seva finalitat, per tant, no és una altra que despertar les consciències, les energies i les capacitats que romanen adormides al nostre subconscient i que aprenguem a fer-ne ús i a disfrutar-les.
Penso que la nostra existència en aquest món deu tenir un altre sentit que el simple fet de sobreviure en aquesta societat, penso que cal que la nostra existència sigui enriquidora en tots els sentits, penso que de cada situació n’hem de treure el màxim de partit possible i no em refereixo a l’econòmic, sinó al nostre enriquiment com a éssers, aprendre a disfrutar de tot allò que ens envolta sense arribar a obsessionar-nos, a sentir les energies dels altres éssers vius, activant així totes les capacitats que ens proporciona formar part de la Unitat i que estan a dins nostre sense que ens n’adonem.
Sincerament confio que la lectura d’aquest llibre us aporti quelcom de positiu i que desperti en vosaltres allò que calgui per tal que sigueu tant feliços com ho desitgeu ser.

1 Comment

Has llegit el llibre? Has vist la pel·lícula? Què t'ha semblat?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s