Camins d’un somni

Reg. 17.120 - DVD 78 PAL

Realitzada per Marta Palacín i Elisabet Sort
Centre Artesà Tradicionàrius, 2008 – 45 min.
Reg. 17.120 – DVD 78 PAL
Autoritzada a tots els públics
Més informació a la pàgina web del film (enllaç)

Una entranyable furgoneta Volkswagen T3 surt del vell Centre Artesà Tradicionàrius de Gràcia, a Barcelona. Hi viatgen Jordi Fàbregas, Tito Pelàez, Quim Soler, Jordi Roura i Pep Fornés, tots ells fundadors d’un festival que arriba al vintè aniversari convertit en referència de la música tradicional als Països Catalans. Al llarg del viatge s’hi aniran afegint nous músics per recordar la història i les anècdotes del festival, i Jaume Arnella els seguirà de prop cantant el Romanço dels vint anys del Tradicionàrius i del nou C.A.T.. Una història de dues dècades de folk explicada en una road movie que barreja elements de ficció i de reportatge.
Amb la col·laboració de: Cati Plana, Anaïs Falcó, Enric Montsant, Esteve León, Guillem Fornés, Ramon Manent, Francesc Tomàs Panxito, Xavier Orriols, Simone Lambregts, Ramon Cardona, Marc Egea, Marc Figuerola, Rosa Zaragoza, Miquela Lladó, Joan Boada, Càrol Duran, Núria Lozano, Anna Carner, Artur Gaya, Eduard Casals, Paco Pi, Eduard Iniesta, Toni Torrents, Artur Blasco, Marcel Casellas

Has llegit el llibre? Has vist la pel·lícula? Què t'ha semblat?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s