Harry Potter i les relíquies de la Mort

Reg. 17.134 - JN ROW

Autora: J.K. Rowling
Traducció de Xavier Pàmies
Editorial Empúries, 2008 – 735 pàg.
Reg. 17.134 – JN ROW
Més informació a la pàgina web de l’editor (enllaç)

En Harry ha rebut l’encàrrec de complir una missió sinistra, perillosa i aparentment impossible: localitzar i destruir la resta d’horricreus d’en Voldemort. En Harry no s’havia sentit mai tan sol ni s’havia enfrontat a un futur tan carregat d’amenaces com aquesta vegada, però ha de treure forces de flaquesa per completar la tasca que se li ha encomanat. Ha de deixar enrere el caliu, la seguretat i la companyia del Cau per seguir sense por ni vacil·lació un camí inexorable…
En aquesta setena i última novel·la de la sèrie de Harry Potter, J.K. Rowling revela les respostes a les moltes preguntes que havien quedat pendents fins ara. El relat, amb una trama espectacular que avança a un ritme trepidant, confirma l’autora com una mestra de la narrativa i posa un gran final a una sèrie irrepetible.

1 Comment

Has llegit el llibre? Has vist la pel·lícula? Què t'ha semblat?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s