La cuina dels bolets

Reg. 17.283 - 582.28 COG

Autors: Albert Cogul i Agustí Mangues
Pròleg d’Àngel Domingo Ros
Pagès Editors, 2006 – 105 pàg.
Reg. 17.283 – 582.28 COG
Més informació a la pàgina web de l’editor (enllaç)

Albert Cogul Urrea és el xef del restaurant Celler del Roser de Lleida. Ha viatjat per Europa, Amèrica i Àfrica, representant Catalunya en diferents activitats gastronòmiques. Actualment produeix i presenta el programa de televisió La Gran Amaltea, a la Xarxa de Televisions Locals de Catalunya. És autor dels llibres La cuina del bacallà, La cuina dels peus de porc i La cuina dolça tradicional, tots publicats a Pagès Editors.
Agustí Mangues Fo és propietari de la botiga Bolets Agustí, al mercat de Fleming a Lleida. Home estudiós i inquiet, ha dedicat els darrers anys a recopilar i transmetre coneixements sobre el món dels bolets i la seva cuina.

La cuina dels bolets és un receptari que inclou les fòrmules clàssiques de sempre. L’original d’aquest llibre l’hem de trobar en el fet que està escrit a quatre mans per dos autèntics especialistes: l’un, de la recol·lecció i tria de bolets i l’altre, de la preparació entre els fogons. A més, Albert Cogul hi ha introduït una colla de receptes originals de la seva manera de treballar a la cuina.

Has llegit el llibre? Has vist la pel·lícula? Què t'ha semblat?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s