Els nostres naturalistes

Reg. 17.305 - 577 CAM

Autors: Josep Maria Camarasa i Jesús Ignasi Català
Universitat de València, 2007 – 379 pàg.
Reg. 17.305 – 577 CAM
Més informació a la pàgina web de l’editor (enllaç)

En el tercer centenari del naixement de Linné i Buffon.
L’any 2007 es compleixen 300 anys del naixement de dos dels naturalistes més reconeguts de la història de la ciència, Carl von Linné i el comte de Buffon. La nostra història natural també gaudeix d’una llarga tradició de naturalistes que han estudiat la flora i la fauna. Alguns d’ells han passat a formar part de la nostra memòria col·lectiva, d’altres han restat en l’anonimat. En tot cas, el seu treball ha contribuït a enriquir la ciència i ha perdurat fins ara.
Presentada en dos volums, Els nostres naturalistes és una obra clau per conèixer i descobrir la nostra història natural des dels seus orígens fins a l’actualitat. Escrita amb rigor i acompanyada d’acurades il·lustracions, és una magnífica manera d’aproximar-se als nostres estudiosos de la natura i a les seues inquietuds i curiositats.

Has llegit el llibre? Has vist la pel·lícula? Què t'ha semblat?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s