Imagina la Biblioteca Pública del segle XXI

capcalera2

IMAGINA LA BIBLIOTECA PÚBLICA DEL SEGLE XXI

Fins al 25 de gener de 2009 els ciutadans, càrrecs electes i professionals poden aportar les seves propostes de millora de les biblioteques públiques a través del web www.imaginalabiblioteca.cat.
Imagina la Biblioteca Pública del segle XXI és un procés impulsat pel Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació. La seva intenció és recollir veus plurals i incitar a la reflexió professional i del conjunt de la societat sobre quins han de ser els serveis i el caràcter de la biblioteca pública i els reptes que cal plantejar des del sector (administracions i professionals).
La fase pública del procés s’articula a través de la pàgina web www.imaginalabiblioteca.cat, on tothom que ho vulgui pot valorar diversos aspectes de les biblioteques (serveis, horaris, equipaments, personal, etc.). Les idees a valorar han estat elaborades per un grup de més de 70 professionals a partir d’algunes reflexions fetes per experts del món de la cultura, la sociologia, l’economia, la filosofia, l’associacionisme, la universitat, etc. Tanmateix s’ofereix la possibilitat d’aportar noves idees i propostes.
Per a l’èxit del projecte és molt important la quantitat i la diversitat d’opinions, és per això que tothom hi és convidat a participar-hi.

Més informació: www.imaginalabiblioteca.cat
Correu-e imagina@gencat.cat – Telèfon 93 316 2863

Has llegit el llibre? Has vist la pel·lícula? Què t'ha semblat?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s