La vaca Connie (VI)

Reg. 17.913 - I DVD VAC

Neptuno Films, 2008 – 60 min.
Reg. 17.913 – I DVD VAC
Autoritzada a tots els públics
Més informació a la pàgina web del film (enllaç)

Capítol 31: La Connie i la tortuga
Una tortuga arriba a la granja. La Connie i ella aviat es fan amigues, i quan la tortuga li explica el motiu del seu viatge, la vaqueta es sorprèn molt: la tortuga viatja a la platja per veure néixer a les seves quatre filles, ja que va deixar allà els ous i aquesta nit naixeran. La Connie decideix acompanyar a la tortuga, i l’haurà d’ajudar a arribar a temps, ja que camina molt a poc a poc…
Capítol 32: Un dia calorós
Arriba l’estiu i la Connie i els animalets del bosc passaran molta calor, tots buscaran la forma més divertida per estar fresquets. Volen refrescar-se a l’aigua del riu, però alguns animals, com els insectes, no podran banyar-se perquè la corrent del riu els arrossegaria. A la Connie se li acudeix una gran idea.
Capítol 33: L’arbre viatger
La Connie coneix un arbre que està trist perquè com sempre està plantat al mateix lloc i no pot viatjar. Vol ser com altres éssers que poden volar, nedar… La Connie, curiosa com sempre, i disposada a ajudar a qui sigui, emprendrà amb l’arbre un viatge pel riu, durant el qual es trobaran amb una pila de sorpreses…
Capítol 34: Els cinc sentits
El petit Pady ha perdut la seva cistelleta on portava vàries coses. El seu germà Patch decideix recuperar la cistella i la Connie l’acompanyarà. Són cinc els objectes que han de buscar i la cabra Belinda els anima a trobar-los utilitzant els cinc sentits…
Capítol 35: La Connie i la cigonya
La Connie i en Wally es troben a una cigonya que té una ala ferida i no pot volar. Vol tornar al seu niu, però està molt alt i no pot arribar fins a ell. La Connie, amb l’ajuda dels seus amics els animalets del bosc, ajudaran a la cigonya a arribar al niu.
Capítol 36: La carrera
La tortuga Snooze és una bona amiga de la Connie, però té un problema: és molt lenta i dormilega. El gat Murri es burla i li repta a una cursa. La tortuga accepta el repte, encara que creu que no podrà guanyar… però contarà amb l’ajuda de la Connie.

Has llegit el llibre? Has vist la pel·lícula? Què t'ha semblat?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s