L’abominable crim de l’Alsina Graells

Reg. 17.929 - CL N COL

Un llibre de Pep Coll
Editorial Empúries, 2006 – 223 pàg.
Reg. 17.929 – CL N COL
Més informació a la pàgina web de l’editor (enllaç)

Un crim horrible trasbalsa la vida d’una petita i tranquil·la ciutat de comarques. Feliciano Morán, diputat conservador al Parlament de Catalunya, ha aparegut escanyat a l’últim seient del cotxe de línia que venia de Barcelona. L’autocar no ha fet cap parada i tots els ocupants són sospitosos d’haver comès l’assassinat. L’abominable crim de l’Alsina Graells és una novel·la intrigant i divertida, plena de personatges memorables.

Pep Coll (Pessonada, 1949) ha publicat, a Editorial Empúries, les novel·les El secret de la Moixernera (1988), La mula vella (1989), El pont de Mahoma (1995) i El segle de la llum (1997), un recull de contes, L’edat de les pedres (1990), i un assaig, El parlar del Pallars (1991), a més del seu gran èxit, Muntanyes maleïdes (1993).

4 Comments

Has llegit el llibre? Has vist la pel·lícula? Què t'ha semblat?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s