Retorn a les Muntanyes Maleïdes

Reg. 18.043 - CL JN COL

Un llibre de Pep Coll
Editorial Estrella Polar, 2010 – 99 pàg.
Reg. 18.043 – CL JN COL
Més informació a la pàgina web de l’editor (enllaç)

Retorn a les Muntanyes Maleïdes recrea l’univers mític de les narracions que ens ha transmès la tradició oral del Pirineu català i que l’autor ja va reunir a Muntanyes Maleïdes i El rei de la Val d’Aran.
L’autor ha posat per escrit històries fabuloses – d’esllavissades de neu i barrancades de fang, de morts i éssers fantàstics – que li han explicat els vells de les valls pirinenques. Pep Coll encara ha estat a temps d’oferir-nos aquest viatge al·lucinant a l’antiga Arcàdia dels pirinencs, al paradís turístic d’avui, a l’autèntic infern de les Muntanyes Maleïdes.

Pep Coll va néixer a Pessonada (Pallars Jussà) el 1949. Actualment viu a Lleida, on treballa de professor de Llengua i Literatura Catalanes. Com a escriptor, ha conreat diversos gèneres, des del recull de llegendes a la novel·la, passant pel teatre, el guió per a la televisió, la columna periodística i l’article de fons. És autor, entre altres títols, de La mula vella, L’abominable crim de l’Alsina Graells, Per les valls on es pon el sol, Els arbres amics, El salvatge dels Pirineus, Les senyoretes de Lourdes (Premi Sant Jordi 2007) i Muntanyes Maleïdes, de la qual parteix el volum que teniu a les mans.

Has llegit el llibre? Has vist la pel·lícula? Què t'ha semblat?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s