Vull un mòbil!

Reg. 18.099 - 681.3 FÈR

Un llibre de M. Lourdes Fèrriz
Ara Llibres, 2010 – 186 pàg.
Reg. 18.099 – 681.3 FÈR
Més informació a la pàgina web de l’editor (enllaç)

Com educar els nostres fills en les noves tecnologies
La generalització de les noves tecnologies ens ha deixat en fora de joc, lluny d’un món que els nostres fills coneixen molt millor que nosaltres. Aquest llibre ens acosta a les immenses possibilitats de l’ordinador i d’Internet per a l’educació i el coneixement. També ens ajuda a entendre com funcionen les xarxes socials com ara Tuenti o Facebook, els xats, ens aconsella sobre els videojocs més adequats per a cada edat, i sobre tot allò que cal saber per prevenir els riscos del món digital, com ara el ciberbullying, el grooming o les addiccions.

M. Lourdes Fèrriz i Adam (Barcelona, 1968) és mestra d’educació infantil i primària en un centre de la ciutat de Barcelona i llicenciada en Ciències Biològiques. És mare de dues filles gràcies a les quals ha viscut de ben a prop la introducció de les noves tecnologies a casa. Ha fet cursos de formació de professorat d’informàtica educativa i col·labora en un projecte d’introducció de les noves tecnologies al seu centre escolar.

Has llegit el llibre? Has vist la pel·lícula? Què t'ha semblat?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s