Propera reobertura de la Biblioteca Pública

Benvolguts usuaris, benvolgudes usuàries,

Avui dijous, 7 d’octubre, hem rebut el vistiplau de la Central de Biblioteques de Lleida a les reformes en la distribució d’espais i la renovació pràcticament total del fons bibliogràfic que s’ha dut a terme en aquests quatre mesos que ha estat tancada i que eren del tot necessàries per a la nostra integració plena a la xarxa de biblioteques del Sistema de Lectura Pública de la Generalitat de Catalunya. Així doncs, us podem confirmar que a partir del proper dimecres, 13 d’octubre, tornarem a obrir les portes en el nostre horari habitual (de dilluns a divendres de 5 a 9 de la tarda i dimarts de 10 del matí a 2 del migdia), tot demanant-vos excuses per l’endarreriment respecte a la data prevista inicialment. En breu publicarem en aquest espai una nota informativa detallant els canvis introduïts i els nous serveis de què podreu gaudir els usuaris de la Biblioteca Pública a partir d’aquesta data.

Has llegit el llibre? Has vist la pel·lícula? Què t'ha semblat?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s