Tigre blanc

1554140703 - N ADI

Un llibre d’Aravind Adiga
Traducció de Marta Rebón
Amsterdam Llibres, 2008 – 250 pàg.
BIB-ID 1554140703 – N ADI
Més informació a la pàgina web de l’editor (enllaç)

Aravind Adiga va néixer a l’Índia l’any 1974. Ha estudiat a les universitats de Columbia, als Estats Units, i Oxford, a Anglaterra, i ha treballat per a la revista Time i el diari Financial Times. Tigre blanc, traduïda a 16 llengües, ha guanyat el prestigiós Premi Man Booker 2008.

Tigre blanc ha revolucionat la novel·la índia contemporània i ha convertit el seu autor en un dels escriptors més interessants del moment. Una comèdia negra d’enginy corrosiu, fresca i explosiva, narrada per una protagonista seductor i inimitable.
Servent, filòsof, emprenedor i assassí: Balram és un home complicat. A la llum d’un vell canelobre, durant set llargues nits, el jove xofer de Bangalore relata la història de la seva vida. De com un noi honest i treballador, però extremament pobre, es converteix en emprenedor sense escrúpols amb instints assassins. La seva mirada no perdona ningú: polítics corruptes, nous rics delinqüents, traficants de tota mena i locutoris plens d’escarabats. Rabiosament moderna, intel·ligent i provocadora.

Has llegit el llibre? Has vist la pel·lícula? Què t'ha semblat?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s