Max i la capsa d’aire

1554144268 - I2 BOS

Un llibre de Lolita Bosch
Il·lustracions d’Armand
Editorial Cruïlla, 2010 – 142 pàg.
BIB-ID 1554144268 – I2 BOS
Més informació a la pàgina web de l’editor (enllaç)

A en Max sempre el renyen perquè es deixa les aixetes obertes, i de vegades, per mandra de caminar quatre passes, llença el plàstic al contenidor del paper. Quan fa coses com ara aquestes, algú que fos fi d’orella potser sentiria com la Terra es queixa. Aquest agost, però, en Max ha fet un amic molt especial, el nen de la capsa d’aire, i ara, si el pare bada, no és a temps de llegir el diari perquè en Max ja l’hi ha pres i l’ha portat a reciclar.
Relat de fantasia. A partir de 7 anys

Lolita Bosch va néixer a Barcelona l’any 1970, però va viure molt de temps a Albons, al Baix Empordà. Després se’n va anar a Amèrica del Nord i a l’Àsia, i va viure durant deu anys a la Ciutat de Mèxic. És llicenciada en Filosofia per la Universitat de Barcelona i té un postgrau de Literatura de la Universidad Nacional Autónoma de México. Novament a Barcelona, es dedica a escriure i a activitats relacionades amb la creació literària. Ha publicat novel·les per a adults, ha escrit teatre i obres per a lectors infantils i juvenils, algunes de les quals han estat premiades. A la Sèrie Taronja de la col·lecció El vaixell de vapor ha publicat Paraula de calb!

Has llegit el llibre? Has vist la pel·lícula? Què t'ha semblat?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s