Latituds

1554058462 - DVD 339.9 LAT

Televisió de Catalunya, 2010 – 300 min.
BIB-ID 1554058462 – DVD 339.9 LAT
Autoritzada a tots els públics
Més informació a la pàgina web del film (enllaç)

Inclou els episodis: Guatemala, obrint els arxius de la repressió * Cafè de comerç just a Chiapas * Dones emancipant-se a Senegal * Sobirania alimentària a Brasil * Refugiats al Sàhara * Recuperant el dret a l’aigua de Bolívia * De temporers a cooperativistes a Colòmbia * Defensant la identitat caribenya a Nicaragua * Moçambic: Stop SIDA * Indígenes: guardians de l’Amazònia a l’Equador * Sobreviure a Palestina * Dones al Marroc: camí a la igualtat * Construint la pau a Colòmbia * Defensors de la natura a Nicaragua * Fòrum Social Mundial, un altre món és possible

Has llegit el llibre? Has vist la pel·lícula? Què t'ha semblat?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s