Els Pirineus de cap a cap [en] 50 etapes

1554150117 - CL 796.5 VIL

Textos de Marta Viladot Santaló
Fotografies de Daniel Calleja Cadierno
Cossetània Edicions, 2010 – 116 pàg.
BIB-ID 1554150117 – CL 796.5 VIL
Més informació a la pàgina web de l’editor (enllaç)

Del paisatge agrest del cap de Creus a la verdor de la costa basca. Dels boscos d’alzines sureres de l’Empordà a l’espectacle de la fageda d’Irati. I, entremig, el món d’estanys d’un blau profund on s’emmirallen els cims més alts dels Pirineus.
La travessia Transpirinenca ens ofereix una aventura única. Vuit-cents quilòmetres de paisatges grandiosos a través del sender de gran recorregut GR II, amb l’al·licient de complementar la ruta amb l’ascensió a l’Aneto, el Posets, el Mont Perdut i la Pica d’Estats.
Aquesta és la invitació que us fa la guia fotogràfica que teniu a les mans. Travessar una vall rere una altra per descobrir allò que només es pot trobar quan fem camí pas a pas. El silenci dels pobles perduts, la corredissa de marmotes fugisseres i la remor de l’aigua que baixa de pics nevats. D’un mar a l’altre, fins que ens rebin els rajos de llum d’un nou far amb tots els Pirineus a la motxilla.

1 Comment

Has llegit el llibre? Has vist la pel·lícula? Què t'ha semblat?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s