Manual de gestió del patrimoni literari de l’Alt Pirineu i Aran

1554024766 - CL 82 CAN

Direcció i coordinació de Glòria Bordons
Textos d’Arcadi Castilló, Glòria Bordons, Llorenç Soldevila i altres
Centre d’Art i Natura, 2010 – 93 pàg.
BIB-ID 1554024766 – CL 82 MAN
Més informació a la pàgina web de l’editor (enllaç)

El llibre que teniu a les mans, primer volum de La Llosera, és el resultat del Curs de gestió del patrimoni literari de l’Alt Pirineu i Aran: rutes, exposicions i activitats de difusió, que se celebrà al Centre d’Art i Natura de Farrera (Pallars Sobirà) el 15, 16, 22 i 23 de maig de 2009.
L’objectiu d’aquest manual és proporcionar coneixements, eines i metodologies de creació, oferta i gestió de rutes, exposicions i espais literaris a fi de poder divulgar el patrimoni literari de cada zona dins de l’oferta habitual de turisme cultural. Si bé es centra en la regió de l’Alt Pirineu català, les recomanacions que s’hi fan són aplicables a qualsevol altre indret.
S’adreça a un públic potencial de gestors culturals, tècnics, professors de secundària o estudiants, a l’abast dels quals es volen posar els recursos adequats per tal de donar a conèixer els territoris a través de la literatura.
Esperem que aquest llibre es pugui convertir en un manual de bones pràctiques per a la implementació de projectes atractius i rigorosos que vulguin vincular un lloc o un territori concret a un autor o a una literatura que s’hi refereix.

Has llegit el llibre? Has vist la pel·lícula? Què t'ha semblat?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s