Ultimate Kylie

1554024892 - DVD 78 MIN

Regne Unit, 2004 – 130 min.
BIB-ID 1554024892 – DVD 78 MIN
Autoritzada a tots els públics
Més informació a la pàgina web del film (enllaç)

Ultimate Kylie (DVD) va ser llançat al mateix temps que la recopilació de grans èxits Ultimate Kylie (CD), i conté tots els vídeos dels temes musicals, amb excepció de Giving You Up, que encara no s’havia gravat. També conté la interpretació de Kylie Minogue del tema Can’t Get Blue Monday Out Of My Head a l’edició 2002 dels BRIT Awards: es tracta d’una mescla del seu tema Can’t Get You Out Of My Head i del tema Blue Monday dels New Order. El DVD també conté subtítols en pantalla amb les lletres de les cançons.

Has llegit el llibre? Has vist la pel·lícula? Què t'ha semblat?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s