La Princesa dels Gels

1554025107 - I3 STI

Un llibre de Tea Stilton
Editorial Planeta, 2010 – 271 p.
BIB-ID 1554025107 – I3 STI
Més informació a la pàgina web de l’editor (enllaç)

Fa molts i molts anys hi havia el Gran Regne, un immens territori als confins del Regne de la Fantasia. El regne estava governat per un mag malvat, fins que un cavaller valerós el va vèncer. Hi va prohibir tota mena de màgia i va dividir el regne en cinc parts que va confiar a les seves filles: les Princeses del Regne de la Fantasia. Ara, però, hi ha algú que mira de reunificar els Cinc Regnes, algú que vol conquerir el cor de Nives, la princesa del Regne dels Gels Eterns.

Tea Stilton, enviada especial de l’Eco del Rosegador, també és autora de llibres per a joves, de gran èxit. La Princesa dels Gels és la primera novel·la d’una nova saga de fantasia, que explica les aventures de les Princeses del Regne de la Fantasia. A Nives, la princesa del Regne dels Gels Eterns, protagonista d’aquesta novel·la, li ha arribat el moment de casar-se i convertir-se en reina. Però l’aparició a la cort d’un príncep misteriós sembla que hagi de canviar per sempre la vida de Nives i del seu regne.

1 Comment

Has llegit el llibre? Has vist la pel·lícula? Què t'ha semblat?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s