Novetats Abril 2011

El full de novetats per aquest mes d’abril arriba ben carregat, amb 124 noves referències perquè pugueu gaudir de la lectura o del cinema amb aquest bon temps que s’acosta, i que es desglossen de la següent manera: 31 novetats a la secció de coneixements, 19 novetats a la secció infantil i juvenil, 21 novetats a la secció de narrativa (inclou també còmics i poesia), 37 novetats a la secció de cinema (inclou també música i documentals) i 16 novetats a la col·lecció local, és a dir, llibres que tracten sobre el Pallars Sobirà. L’Ajuntament de Sort i el Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació posen al vostre abast de manera gratuïta aquest lot de novetats (recordeu que fer-se el carnet de la biblioteca és molt fàcil i gratuït), amb el suport de la Diputació de Lleida i l’Obra Social “la Caixa”.

Entre aquestes novetats destacarem títols com Cuando nos reíamos de miedo, de Gabriel Cardona, o el Manual Merck Edad y Salud, un molt complet recurs informatiu de gairebé 900 pàgines, a més de novel·les com ara La caiguda dels gegants, de Ken Follett, o Criadas y señoras de Kathryn Stockett, a més del molt actual Pa negre d’Emili Teixidor; entre les pel·lícules, títols com ara District 9, de Neill Blomkamp, o Gordos, de Daniel Sánchez-Arévalo, a més de les temporades tercera i quarta de Doctor en Alaska i la primera de Los Tudor, del tot recomanable si us agrada el cinema històric.

Podeu consultar o descarregar-vos aquest butlletí de novetats a l’enllaç que s’adjunta al final d’aquesta nota, recordeu que clicant als enllaços +info accedireu a la ressenya completa d’aquella referència a la pàgina web de la Biblioteca Pública. A més, diàriament trobareu a www.bibliosort.cat les darreres novetats que anem incorporant, amb tràilers i vídeos amb informació addicional, a més de l’actualitat municipal a SORT ACTUAL, on us podreu descarregar les darreres notícies i consultar l’arxiu, on ja es troben a la vostra disposició més de 3500 notícies.

Esmentar també que en aquestes darreres setmanes s’ha renovat l’equipament corresponent al puntTIC de la Biblioteca Municipal, amb 4 nous ordinadors equipats amb la darrera versió del sistema operatiu LINKAT, la distribució Linux en català per la comunitat educativa, amb utilitats d’ofimàtica i disseny gràfic i jocs educatius pre-carregats. Amb aquesta incorporació al nostre equipament, a més de la xarxa wi-fi gratuïta, una mitjana de 28 usuaris gaudeixen diàriament dels serveis en noves tecnologies que ofereix la Biblioteca Pública, mercès al suport de la Direcció General de Telecomunicacions i Societat de la Informació de la Generalitat de Catalunya.

Pel proper dia de Sant Jordi tenim preparada la presentació del llibre El somni d’un Pallars lliure, de Roser Tomàs, texte teatral que va ser la base de la darrera representació de les Festes del Setge d’Olp, que organitza l’Associació de Veïns d’Olp; més endavant us informarem del lloc i l’hora. Cal recordar, a més, que durant les vacances de Setmana Santa us atendrem en l’horari habitual amb excepció de Divendres Sant i Dilluns de Pasqua, és a dir, de dilluns a divendres de 5 a 9 de la tarda i dimarts també en horari de matí, de 10 a 2 del migdia.

Guia de Lectura – Novetats Abril 2011

Has llegit el llibre? Has vist la pel·lícula? Què t'ha semblat?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s