Una tendra, tendra, tendra història sota la neu

1554025026 - I3 STI

Un llibre de Geronimo Stilton
Grup Editorial 62, 2010 – 48 p.
BIB-ID 1554025026 – I3 STI
Més informació a la pàgina web de l’editor (enllaç)

Quina felicitat! És la nit de Nadal, a fora neva i a casa ja ho tinc tot a punt per rebre la família i els amics. Serà un sopar per llepar-se’n els bigotis! Però… escarritx!, de cop tot canvia i descobreixo que passaré el Nadal tot sol amb el meu peixet vermell Anníbal. Estic malenconiós, trist, fins i tot desesperat! Però passejant per Ratalona, sota la neu, faig una colla de nous amics i quan torno a casa em trobo una sorpresa tendra, tendra… més tendra que el mató!

Qui és Geronimo Stilton? Sóc jo! Sóc un ratolí més aviat distret, amb el cap als núvols… Dirigeixo un diari, però la meva autèntica passió és escriure. Aquí a Ratalona, a l’Illa dels Ratolins, els meus llibres són tots rat-sellers. Però què em dieu? Que no els coneixeu? Són històries per riure, més tendres que la mozzarella, més gustoses que el manxego, amb més sabor que el cabrales… Són històries per llepar-se’n els bigotis, paraula de Geronimo Stilton!

Has llegit el llibre? Has vist la pel·lícula? Què t'ha semblat?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s