Atles Geològic de Catalunya

1529508831 - 55 ATL

Institut Geològic de Catalunya, 2010 – 463 p.
BIB-ID 1529508831 – 55 ATL
Més informació a la pàgina web de l’editor (enllaç)

L’Atles Geològic de Catalunya ofereix en un sol volum la cartografia geològica de Catalunya a escala 1:50 000, que sintetitza els coneixements acumulats en aquesta matèria durant les últimes dècades. El seu disseny, a banda dels mapes, inclou un gran nombre d’imatges i esquemes, que faciliten la consulta tant als professionals de la geologia, com als lectors no especialitzats. L’atles, que ha estat realitzat conjuntament per l’Institut Geològic de Catalunya i l’Institut Cartogràfic de Catalunya, és el primer de cartografia geològica que s’edita a Europa.
Els successius esdeveniments geològics que s’han anat produint durant milions d’anys han condicionat els assentaments humans i han contribuït de manera significativa a donar forma al paisatge actual de Catalunya.
L’atles que avui es presenta és una contribució al coneixement d’aquesta realitat geològica i està concebut com una eina que recull la cartografia geològica de Catalunya en un sol volum, per tal de facilitar la consulta tans als professionals com a la ciutadania.

2 Comments

Has llegit el llibre? Has vist la pel·lícula? Què t'ha semblat?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s