L’estel porquer

1554026926 - CL JN GAR

Un llibre de Núria Garcia i Quera
La Galera Editorial, 1999 – 112 pàg.
BIB-ID 1554026926 – CL JN GAR
Més informació a la pàgina web de l’editor (enllaç)

Després d’haver compartit la tarda, una padrina, els seus néts i un veí de quinze anys, acomiaden el dia des d’un balcó de la ciutat. De sobte, com una aparició, veuen un estel solitari enmig del cel. I la padrina, comença a recordar imatges d’infància al Pallars Sobirà. Trapelleries amb els seus sis germans, escenes de la guerra civil relatades per la seva padrina i un entramat d’històries tendres i divertides, fan d’aquesta novel·la una aventura deliciosa per a totes les edats.

Núria Garcia i Quera Va néixer al Casc Antic de Barcelona l’any 1965. És guarda d’un refugi d’alta muntanya i escriptora. Ha publicat diversos relats curts, una guia excursionista i la novel·la Migdiada (1997). Des de l’estiu del 1986 viu i treballa al Pallars Sobirà.

3 Comments

Has llegit el llibre? Has vist la pel·lícula? Què t'ha semblat?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s