A dalt de la duna roja

1554027006 - CL N GAR

Un llibre de Núria Garcia Quera
Col·lecció Sensus, 2011 – 347 pàg.
BIB-ID 1554027006 – CL N GAR
Més informació a la pàgina web de l’editor (enllaç)

En tornar d’una estada a Mali, la Neus té la malària. La convalescència a l’hospital i els dies anteriors, passats a l’Àfrica subsahariana, suposaran dos viatges que s’alternen i evolucionen d’una manera paral·lela, fins al punt que un i altre es fondran en un únic viatge iniciàtic ple de sensacions a flor de pell.

Núria Garcia Quera neix a Barcelona el 1965, però a partir del 1986 fixa la seva residència al Pallars Sobirà. El 1996 comença la seva faceta d’escriptora. Avui té publicades tres novel·les (Migdiada, L’estel porquer i Vaig néixer a la sortida del sol), alguns relats curts en obres col·lectives, una dotzena de guies excursionistes i més de trenta reportatges de temàtica excursionista i geogràfica a revistes com Descobrir Catalunya o Pirineos. Ha rebut uns quants premis literaris per algunes d’aquestes creacions.

4 Comments

Has llegit el llibre? Has vist la pel·lícula? Què t'ha semblat?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s