Un passeig per la història de Llavorsí

1554028267 - CL 946.023 PAS

Un llibre de Verònica Rapalino, Carme Maria Marugan i altres
Ajuntament de Llavorsí, 2007 – 186 pàg.
BIB-ID 1554028267 – CL 946.023 PAS
Més informació a la pàgina web de l’editor (enllaç)

Per la seva ubicació geogràfica, en la doble cruïlla de rius i camins, la vila de Llavorsí es presenta com el punt de confluència de totes les valls de l’Alt Pallars i, alhora, com la porta, o frontissa, entre les terres més baixes de la meitat meridional del Pallars Sobirà, i les terres abruptes de les altes valls pallareses.
Presentem un estudi que analitza les etapes més importants de l’evolució històrica de la vila de Llavorsí i que inclou, a més, la visió dels viatgers que van passar-hi. Aquest estudi es complementa amb un annex que conté tres articles, el primer sobre demografia, el segon sobre l’evolució urbana de la vila i el tercer sobre l’església de Santa Anna.

Has llegit el llibre? Has vist la pel·lícula? Què t'ha semblat?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s