Granados

1554153204 - 78 GRA

Un llibre de Lluís Marc Herrera i Llop i Óscar Labella Aixut
Editorial Faunos, 2009 – 76 pàg. + DVD
BIB-ID 1554153204 – 78 GRA
Més informació a la pàgina web de l’editor (enllaç)

El llibre-DVD que el lector té a les mans està dedicat al compositor Enric Granados i Campiña des d’una perspectiva lleidatana. El llibre consta d’un Perfil biogràfic amb un recorregut per la trajectòria vital i artística del compositor lleidatà i on es mostren també les circumstàncies de la creació i estrena de l’obra més coneguda de Granados, l’òpera Goyescas. El capítol Enric Granados i Lleida analitza la relació del compositor amb la seva ciutat nadiua a través dels concerts que hi va fer fins la seva mort el 1916 i també les reaccions i els nombrosos homenatges que Lleida li va dedicar després de la seva mort. També es relacionen els diversos elements materials que es conserven en diferents llocs de la ciutat i que li estan dedicats (monument, plaques commemoratives, etc.)
Al DVD el lector hi trobarà un audiovisual explicatiu de la biografia del compositor de Goyescas, amb una documentació gràfica rigorosa i dividit en diversos capítols que el fan més fàcilment consultable i amè.

Has llegit el llibre? Has vist la pel·lícula? Què t'ha semblat?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s