I Love Melody

1554036493 - DVD 78 GUI

Pulcinella Produccions, 2012 – 46 min.
BIB-ID 1554036493 – DVD 78 GUI
Autoritzada a tots els públics
Més informació a la pàgina web del film (enllaç)

Albert Guinovart és un músic integral. Pianista i compositor, ha marcat època a Catalunya amb èxits com el musical Mar i cel. Com a pianista, domina el repertori clàssic des de Chopin fins a Gerhswin. En el camp de la composició, a més de la popularitat dels seus musicals, és autor d’òperes, concerts per a piano i orquestra, obres instrumentals, corals i de cambra i obres per a piano sol, totes plenes d’una inspiració melòdica hereva de la gran escola pianística catalana i amb referents com Isaac Albèniz o Enric Granados. Recentment ha estat guardonat amb un Globus d’Or per la banda sonora de la pel·lícula The Artist, on s’ha fet càrrec d’una part de l’orquestració. El documental I love melody recull tres obres per a piano d’Albert Guinovart enregistrades el juliol del 2011 a l’auditori del Conservatori del Liceu.

Programa:
Fantasia-Evocació (2010)
Valsos poètics (2011)
Sonata “C’est l’amour”? (1989)

Has llegit el llibre? Has vist la pel·lícula? Què t'ha semblat?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s