Lola

1554037889 - N JAN

Un llibre de Maria de la Pau Janer
Planeta, 1999 – 300 pàg.
BIB-ID 1554037889 – N JAN
Més informació a la pàgina web de l’editor (enllaç)

Vint anys després d’abandonar Mallorca, una dona torna a la casa on va créixer, ara un acollidor hotel d’agroturisme regentat pel seu cosí. Aquest indret de l’interior de l’illa, lluny del turisme sorollós de la costa, serà l’escenari d’un retorn ple de descobriments. L’entorn familiar ha canviat tant com les coses i el temps. Només resta l’opció de recobrar el paisatge i, aleshores, tot torna a encaixar, com si fos possible reviure velles històries als indrets on les vam viure. Però intentar de retrobar el passat és, a vegades, abocar-se a l’imprevist.
Maria de la Pau Janer ha creat una atmosfera torbadora on, a mesura que els personatges revelen la seva vertadera identitat, prenen cos amb una força subtil i on, com en un ball de màscares, els gestos més innocents amaguen gairebé sempre un secret.

Has llegit el llibre? Has vist la pel·lícula? Què t'ha semblat?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s