La formiga Piga va a la biblioteca

1554154302 - I3 TEI

Un llibre d’Emili Teixidor
Il·lustracions de Gabriela Rubio
Cruïlla, 2012 – 78 pàg.
BIB-ID 1554154302 – I3 TEI
Més informació a la pàgina web de l’editor (enllaç)

La formiga Piga va a veure el Mussol tot sol, el bibliotecari. Li explica que la Reina ha de reposar després d’una malaltia que ha passat, i que vol uns quants llibres, els que expliquin les històries més interessants, per animar-se llegint. El mussol porta la Piga per les diferents sales de la biblioteca i li parla dels llibres que els lectors llegeixen des de fa molts i molts anys. Història de fantasia.

Emili Teixidor (Roda de Ter, 1933) és autor d’una àmplia i premiada obra literària per a infants, joves i adults. El 1999 va guanyar el Premi Sant Jordi de novel·la, i el 2004, el Premi Nacional de Literatura. Editorial Cruïlla li ha publicat, entre altres obres, a la Sèrie Blava del Vaixell de Vapor, L’amiga més amiga de la formiga Piga, La formiga Piga es deslloriga, Petits contes d’intriga de la formiga Piga i La formiga Piga lliga; a la Sèrie Taronja, El crim de la hipotenusa, La volta al món de la formiga Piga, Els secrets de la vida de la formiga Piga, El crim del triangle equilàter i La formiga Piga s’enfonsa en la història; i a la Sèrie Vermella, L’ocell de foc, Les ales de la nit, Les rates malaltes, El Príncep Alí, Sempre em dic Pere i El crim de la tangent.

Has llegit el llibre? Has vist la pel·lícula? Què t'ha semblat?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s