Cada dia, cada hora

1554150009 - N DRA

Un llibre de Nataša Dragnić
Traducció de Marta Pera Cucurell
Editorial Empúries, 2012 – 237 pàg.
BIB-ID 1554150009 – N DRA
Més informació a la pàgina web de l’editor (enllaç)

Fa setze anys que la Dora i en Luka no es veuen. De petits eren inseparables i passaven llarguíssims dies d’estiu a les platges de roques del petit poble de pescadors de Croàcia on van néixer. Però d’un dia per l’altre, els pares de la Dora decideixen anar-se’n viure a França, i en Luka es queda sol al poble. Les seves vides avancen al ritme descompassat propi dels adolescents fins que, als vint-i-cinc anys, l’atzar farà que es retrobin en una exposició que en Luka fa a París. Com si el temps hagués estat aturat durant tots aquests anys, la Dora i en Luka reprenen la complicitat de seguida i comencen una història d’amor que semblava escrita i predestinada. Però quan en Luka torna a casa uns dies per acabar de posar ordre a la seva vida i tornar als braços de la Dora, la distància fa trontollar les certeses més inimaginables.
Cada dia, cada hora és una història d’amor moderna, fresca i commovedora que no deixarà cap lector indiferent.

Has llegit el llibre? Has vist la pel·lícula? Què t'ha semblat?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s