L’ombra de la sirena

1554159695 - N LAC

Un llibre de Camilla Läckberg
Traducció de Meritxell Salvany
Amsterdam Llibres, 2012 – 491 pàg.
BIB-ID 1554159695 – N LÄC
Més informació a la pàgina web de l’editor (enllaç)

Camilla Läckberg, «la reina de la novel·la negra escandinava», segons La Vanguardia, torna a les llibreries amb un misteri apassionant. Un nou episodi de la saga que l’ha convertit en el màxim exponent de la literatura nòrdica criminal.
A les fredes aigües de Fjällbacka apareix el cos sense vida d’un home empresonat en un bloc de gel. L’angoixa a l’illa creix quan se sap que un dels amics de la víctima fa temps que rep cartes anònimes amenaçadores. Hi ha algú a Fjällbacka que amaga un odi profund, algú sense escrúpols que ja ha actuat una vegada i que podria tornar a complir les seves amenaces en qualsevol moment.
Un cas apassionant, ple de perills i girs inesperats, que intentarà resoldre la intrèpida parella formada per Patrick Heldström i Erica Falck, encara que hagi de desenterrar el passat més tenebrós de l’illa.

Camilla Läckberg (Fjällbacka, 1974) és l’autora de novel·la negra escandinava més popular del moment. Les seves obres han assolit el reconeixement de la crítica i de milions de lectors als 55 països on han estat publicades, en 38 llengües, així com els principals premis de novel·la negra. Fins ara ha escrit set novel·les situades a la seva terra natal, amb Erica Falck i Patrik Hedström de protagonistes. Amsterdam Llibres ha publicat La princesa de gel, Les filles del fred, Empremtes que mai s’esborren i Crim en directe.

1 Comment

Has llegit el llibre? Has vist la pel·lícula? Què t'ha semblat?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s