Ioga, guia d’autoconeixement

1554159703 - 294 DAN

Un llibre de Rosa Daniel
Postfaci per Jaume Turrà
Publicacions de l’Abadia de Montserrat, 2012 – 181 pàg.
BIB-ID 1554159703 – 294 DAN
Més informació a la pàgina web de l’editor (enllaç)

Rosa Daniel, amb vint anys d’experiència en el ioga, formada en Ioga Integral i llicenciada en Filologia Catalana, és la persona responsable del Centre de Ioga Siddartha de Barcelona, professora de ioga i de creixement personal.
En aquest llibre ens dóna una visió del ioga que s’allunya de la més difosa a Occident, sobretot durant aquests darrers anys de gran eclosió de múltiples variants i modalitats, per a presentar-lo com una eina realment potent i eficaç d’autoconeixement i desenvolupament personal. Pot semblar una visió nova, però s’emmarca en una tradició mil·lenària que constitueix la base de tot un procés en el qual la persona integra allò corporal amb el mental i l’espiritual.
Tanmateix, la lectura d’aquest llibre no requereix d’una pràctica prèvia, el seu objectiu és presentar-se com un instrument d’autoconeixement a través del qual el lector, practicant o no, pugui trobar elements que el portin a una major consciència de la seva realitat interna i externa. Per a tal finalitat, és imprescindible l’observació pràctica del que la vida quotidiana ens ofereix per tal de poder modificar tot el que ens impedeix una existència més plena. Tenim al nostre abast múltiples tècniques de creixement personal, algunes d’una gran eficàcia. El ioga n’és un referent, tant per la seva antiguitat com per la manera com ha sabut integrar les tres grans potencialitats de la persona de pensar, sentir i actuar.

Has llegit el llibre? Has vist la pel·lícula? Què t'ha semblat?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s