El dit d’Ariadna

1554159514 - I2 MOL

Un llibre de Pep Molist
Il·lustracions de Jordi Sunyer
Cruïlla, 2012 – 110 pàg.
BIB-ID 1554159514 – I2 MOL
Més informació a la pàgina web de l’editor (enllaç)

L’Ariadna passa les tardes amb l’avi Quel, que té una bola del món molt grossa. L’Ariadna la fa girar, i de tant en tant n’assenyala un punt amb el dit. Quan el nom els agrada, passa una cosa extraordinària: ella i l’avi fan un viatge fabulós! D’aquesta manera visiten llocs fantàstics, com ara Piripiri, Oondooroo o Karaganda. I, misteriosament, cada vegada que tornen d’un dels seus viatges, l’Ariadna rep un regal de l’àvia, que viu en un altre país: un llibre que també la porta a uns altres móns.
Relat de fantasia.

Pep Molist (Manlleu, 1965) és bibliotecari i treballa entre llibres, nens i nenes. La feina i les ganes de llegir l’han portat a ficar-se a l’interior de moltes obres per a infants i joves, a recomanar-les, i també a escriure’n. Creu que sovint les coses estan fetes de fils. Estirar-ne un pot originar una història que, a mesura que hi dóna voltes, va esdevenint un conte o una novel·la. Editorial Cruïlla li ha publicat, a la Sèrie Blanca d’aquesta col·lecció, El tresor del vell pirata.

Has llegit el llibre? Has vist la pel·lícula? Què t'ha semblat?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s