El llenguatge secret de les flors

1554154708

Un llibre de Vanessa Diffenbaugh
Traducció de Josefina Caball
Edicions 62, 2012 – 407 pàg.
BIB-ID 1554154708 – N DIF
Més informació a la pàgina web de l’editor (enllaç)

La història d’una noia que aconsegueix trobar sentit a la vida gràcies a les flors.
El llenguatge secret de les flors recrea una història de coratge i esperança, d’abandonament i d’increïbles ganes de viure. Una novel·la amb una protagonista extraordinària que ens mostra la força i la feblesa de l’esperit humà i de l’amor autèntic: un sentiment real i sincer ple d’imperfeccions i sense arrels, el que ho dóna tot sense esperar res a canvi.

La Victòria té por. Té por del contacte físic. Té por de les paraules, de les seves i de les dels altres. I, per damunt de tot, té por d’estimar i de deixar-se estimar. Només hi ha un lloc on totes les seves pors s’esvaeixen: el seu jardí secret al parc de San Francisco. Les flors que ella mateixa ha plantat en aquest racó són el seu refugi, la seva veu. Amb elles aconsegueix comunicar les seves emocions més profundes. L’espígol per a la desconfiança, el card per a la misantropia, la rosa blanca per a la solitud.
I és que la Victòria no ha tingut una vida fàcil. Abandonada en néixer, va passar tota la infantesa entre una família adoptiva i una altra. Fins que va trobar l’Elizabeth, l’única mare de veritat que ha tingut mai, la dona que li ha ensenyat el llenguatge secret de les flors. És gràcies a aquest do que, ara que acaba de fer divuit anys, la Victòria ha aconseguit agafar el timó de la seva vida i treballa com a florista. Les seves flors són les més sol·licitades de la ciutat: porten felicitat i curen l’ànima.
Però la Victòria encara no ha trobat la flor que li permeti oblidar la culpa secreta que amaga el seu cor. L’únic capaç d’ajudar-la és un noi misteriós. Només ell pot tenir cura de les arrels invisibles del cor immadur de la Victoria i treure’n les espines. Només ell pot convertir el cor solitari de la rosa blanca en un cor vermell de passió.

Has llegit el llibre? Has vist la pel·lícula? Què t'ha semblat?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s