L’Arca de Babel

1554154555

Un llibre de Màrius Serra
Il·lustracions de Marc Sardà
Estrella Polar, 2012 – 125 pàg.
BIB-ID 1554154555 – I3 SER
Més informació a la pàgina web de l’autor (enllaç)

L’Alfred i l’Elisabet són dos joves primitius que no saben parlar. Per comunicar-se tenen els saccionaris, uns sacs plens dels objectes que els calen per dir coses. Un dia, durant una tempesta torrencial, les aigües els arrosseguen corrent avall. L’Arca de Babel els salva la vida i els permet navegar per set mars diferents. En aquesta llarga travessia viuran un munt d’aventures alfabexcitants durant les quals aprendran a expressar el que senten mitjançant les paraules. Finalment es podran dir, amb els ulls espurnejant, una cosa molt especial que fins llavors no havien estat capaços de dir-se.

Màrius Serra (Barcelona, 1963) és un escriptor que juga amb el llenguatge, un veritable prestidigitador de les paraules. Ha publicat més de 7.000 mots encreuats, més de 3.000 articles i diversos llibres sobre joc verbal, com ara Verbàlia, guanyador dels premis Octavi Pellissa, Serra d’Or i Lletra d’Or. En la seva obra narrativa també hi ha llibres per a joves lectors, com Tres és massa i La veritable història de Harald Bluetooth. Després de la gran acollida de la novel·la Quiet, les seves últimes obres publicades són Dicciomàrius i Verbàlia 2.0. La idea de L’Arca de Babel va néixer de la cantata Beceroles, que trenta mil escolars catalans de vuit a dotze anys van treballar i interpretar en el marc de la Cantània del curs 2010-2011.

Has llegit el llibre? Has vist la pel·lícula? Què t'ha semblat?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s