La fruita

1554205062

Un llibre de Montserrat Corderroure, Antonieta Barahona i Pilar Senpau
Fotos de Mònica Carrera
Pagès Editors, 2012 – 161 pàg.
BIB-ID 1554205062 – 641.5 COR
Més informació a la pàgina web de l’editor (enllaç)

Aquest llibre inclou la informació que s’ha cregut més rellevant amb l’objectiu d’atansar la fruita als nens a través de la seva pròpia família. La publicació que teniu a les mans està estructurada en tres blocs fonamentals: per què és necessari que els nens mengin fruita (hem d’assumir que és necessari); com podem ajudar-los en aquest procés (cal saber que hi ha estratègies per fer-ho possible); i, finalment, algunes idees en forma de receptes per incorporar la fruita als vostres àpats de manera fàcil i divertida (si l’objectiu és menjar fruita, com més opcions millor).
Montserrat Corderroure és directora de màrqueting i innovació d’AFRUCAT de Lleida. Antonieta Barahona i Pilar Senpau són dues de les dietistes que més treballen avui per avui per la difusió de les propietats dels nostres aliments i la millora de la dieta de la població i que, a més a més i sobre tot, s’estimen la fruita. Les fotografies del llibre són obra de Mònica Carrera mentre que Ramon Mayals n’ha fet les il·lustracions.

Has llegit el llibre? Has vist la pel·lícula? Què t'ha semblat?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s