46 poemes i 2 contes

1554159109

Un llibre de Joana Raspall
Il·lustracions d’Àfrica Fanlo
Publicacions de l’Abadia de Montserrat, 2013 – 85 pàg.
BIB-ID 1554159109 – I P RAS
Més informació a la pàgina web de l’autora (enllaç)

Joana Raspall fa 100 anys! La millor manera de celebrar-ho és llegint els seus poemes. Per això hem fet aquest llibre, per poder tenir-ne uns quants al davant i tornar-los a llegir. Els curts, els llargs, els alegres, els tristos, els que fan riure i els que fan pensar. I també contes, perquè també n’ha escrit, de contes, la Joana. Això sí, són uns contes amb un final ben sorprenent!
Tant els poemes com els contes els hem triat de quatre llibres que va publicar fa temps: Versos amics, Serpentines de versos, Concert de poesia i Contes del «si és no és». Els hem posat tots junts i el resultat és aquest fantàstic regal d’aniversari!

2 Comments

  1. La pàgina que enllaceu com de la Joana és la que va fer l’Ajuntament de Sant Feliu pel seu centenari. El blog fet per la família i on es recullen tots els enllaços i activitats que n’hem tingut notícia és: joanaraspall.com o http://joanaraspall.blogspot.com.es/, des d’ell es pot anar a l’agenda amb les activitats que encara s’estan fent i en tenim constància.
    gracies.

Has llegit el llibre? Has vist la pel·lícula? Què t'ha semblat?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s