La vergonyosa excusa de la hiena

1554157732

Un llibre de M. Àngels Juanmiquel
Il·lustracions de Cristina Picazo
Editorial Cruïlla, 2013 – 159 pàg.
BIB-ID 1554157732 – I3 JUA
Més informació a la pàgina web de l’editor (enllaç)

Premi El Vaixell de Vapor 2013
En Pep s’agafa molt malament que el pare i la mare decideixin marxar de la ciutat per anar a viure a pagès. El lloc on s’instal·len no li agrada gens i comença a l’escola de mala gana, desitjant que els plans dels pares se’n vagin en orris i tornin aviat a la vida d’abans. L’actitud d’alguns dels nous companys no l’ajudarà gens, ben al contrari. Però un amic, l’Ibra, li descobrirà la Font, una petita vall que convertirà en el seu refugi, i li farà plantar cara als que el volen tenir callat.

M. Àngels Juanmiquel va néixer a Palafrugell, un poble del Baix Empordà, i viu a Fontcuberta, al Pla de l’Estany. Li agrada escoltar música, llegir i asseure’s a badar. Però sobretot li agrada imaginar històries i trobar les paraules per explicar-les. Ha publicat uns quants llibres de literatura infantil i juvenil, i amb l’obra Vet aquí un pèl va guanyar el Premi Mercè Llimona 2007 i el Premi de la Crítica Serra d’Or 2009.

Has llegit el llibre? Has vist la pel·lícula? Què t'ha semblat?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s