Honorables

1554202092

Un llibre de Quim Torra
A Contra Vent Editors, 2011 – 252 pàg.
BIB-ID 1554202092 – 323.1 TOR
Més informació a la pàgina web de l’editor (enllaç)

Manuel Carrasco i Formiguera, Ferran Soldevila, Enric Prat de la Riba, Josep Trueta, Josep Pla, Amadeu Hurtado, Rafael Patxot, Pau Casals, Carles Pi i Sunyer, Just Cabot, Pompeu Fabra, Pau Romeva, Josep Maria Folch i Torres, Lluís Nicolau d’Olwer, Eugeni Xammar, Antoni Rovira i Virgili, Josep Maria Trias i Peitx, Joan Coromines, Francesc Cambó i Francesc Macià. Aquests són els vint noms als quals s’adrecen aquestes cartes a la pàtria perduda.
Amb una prosa apassionada i un enfocament contemporani, Honorables reivindica el patriotisme d’una generació que va alçar-se per construir un país més culte i més civilitzat, que la guerra del desastre nacional va destruir.

Has llegit el llibre? Has vist la pel·lícula? Què t'ha semblat?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s