Quarts de nou

1554158380

Un llibre de Raquel Sans i Patrícia Martínez del Hoyo
Ara Llibres, 2013 – 190 pàg.
BIB-ID 1554158380 – 394 SAN
Més informació a la pàgina web de l’editor (enllaç)

La guia per cabpussar-se en l’apassionant món dels castells, amb protagonistes, il·lustracions, fotografies i anècdotes. Transmet la veritable emoció de ser a la plaça en plena diada. Benvinguts a la pinya, finets i pel mig!
Si sempre has tingut curiositat per saber quin és l’origen de la tradició castellera, què és exactament un tres de deu amb folre i manilles, quin castell històric va coronar en Biel Duran quan feia d’enxaneta, qué té de Bordegàs en Sergi López, quan s’hi van incorporar les dones o per què el lema casteller és «Força, equilibri, valor i seny», aquí trobaràs totes les respostes que necessites.
Tant si ets un espectador curiós com un casteller experimentat, no et pots perdre aquest llibre.

Has llegit el llibre? Has vist la pel·lícula? Què t'ha semblat?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s