Vacances de la Biblioteca Pública

Fem vacances! 

La Biblioteca Pública de Sort estarà tancada del dilluns 15 de setembre al divendres 3 d’octubre, ambdós inclosos. No obstant això, si ens heu de retornar préstecs ho podeu fer a les oficines de l’Ajuntament de Sort en horari d’oficina (de dilluns a divendres, de 10 del matí a 2 del migdia) o bé al Casal de Gent Gran (c/Carles Pol i Aleu, 8), als horaris de matí, tarda i cap de setmana que trobareu indicats a la pàgina web que us enllacem. A més, al Telecentre del Pallars Sobirà podeu gaudir també del servei d’accés a Internet, en els horaris i condicions que s’indiquen a la seva pàgina web.

Has llegit el llibre? Has vist la pel·lícula? Què t'ha semblat?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s