El secret del llac desaparegut

1554158803

Un llibre de Geronimo Stilton
Estrella Polar, 2013 – 112 pàg.
BIB-ID 1554158803 – I3 STI
Més informació a la pàgina web de l’editor (enllaç)

Era un dia agradable de primavera i Patty Spring m’havia convidat a la inauguració d’una botiga que venia productes artesans dels indis d’Amèrica. Quantes coses que vaig aprendre… Però més tard, quan estava intentant penjar a casa un atrapa-somnis, vaig relliscar, em vaig desmaiar i vaig caure en un son profund… Va ser així que va començar la meva aventura índia!

Aquí a Ratalona, a l’Illa dels Ratolins, els meus llibres són tots rat-sellers. Però què em dieu? Que no els coneixeu? Són històries per riure, més tendres que la mozzarella, més gustoses que el manxego, amb més sabor que el cabrales… Són històries per llepar-se’n els bigotis, paraula de Geronimo Stilton!

Has llegit el llibre? Has vist la pel·lícula? Què t'ha semblat?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s