10 anys del Parc Natural de l’Alt Pirineu (2003-2013)

1554155950

Parc Natural de l’Alt Pirineu, 2014 – 119 pàg.
BIB-ID 1554155950 – CL 502(467.1:23Pirineus)
Més informació a la pàgina web de l’editor (enllaç)

No resulta gens fàcil comprimir els resultats de deu anys de feina de molta gent i un bon grapat de recursos econòmics en una publicació com la que teniu a les mans, però de debò que ho hem intentat. Deu anys, tota una dècada, sembla un número prou rodó i un període de temps prou llarg com per aturar-se, valorar tot el que s’ha fet (sigui en una fecta de la vida o de la feina que sigui), analitzar-ho amb esperit crític i amb una perspectiva constructiva i, segons aquesta anàlisi, prendre les mesures que calgui per tal d’assolir els objectius plantejats en començar a caminar.
Amb la publicació d’aquesta memòria es pretén resumir la feina desenvolupada durant aquests deu anys, per tal que sigui el lector qui determini fins a quin punt s’han assolit els objectius pels quals es va declarar el Parc Natural de l’Alt Pirineu, allà a l’any 2003. S’ha fet un gran exercici de síntesi per tal d’endreçar tota la informació que s’ha generat i fer-la assequible a tot el públic al qual va dirigida aquesta memòria.
Extracte de la introducció de Jordi Palau i Puigvert

Has llegit el llibre? Has vist la pel·lícula? Què t'ha semblat?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s