Contes de Nadal

1554213427

Biblioteca Sant Bartomeu, 2015 – 287 pàg.
BIB-ID 1554213427 – I3 CON
Més informació a la pàgina web de l’editor (enllaç)

Amb motiu de la 25a edició del Concurs de contes de Nadal, i coincidint amb el 25è aniversari de la biblioteca, us presentem el recull dels contes guanyadors de les categories infantils i juvenils de tots aquests anys. Aquest volum, que complementa l’editat el desembre de 2014 amb els contes de la categoria adulta, és un obsequi per aquells infants i joves lectors de la biblioteca que van obtenir el primer premi en cadascuna de les convocatòries.
Trobareu a faltar els contes de l’edició de 1992, perquè no s’han pogut recuperar, i el de la categoria juvenil de 2014, ja que va quedar deserta.
En el moment de plantejar el present projecte, i tenint en compte que anava adreçat a un públic majoritàriament infantil, es va creure interessant incloure-hi il·lustracions que complementessin els relats i a la vegada els fessin més atractius.
Per aquest motiu, es va cercar la col·laboració de l’Escola Municipal d’Art Leandre Cristòfol de Lleida en l’edició d’aquest llibre. Des de fa anys el seu alumnat pren part en la Festa del Llibre Gegant i participa en les diferents convocatòries del concurs de punts de llibre. En totes aquestes ocasions, han demostrat la seva vàlua i la seva capacitat de treball realitzant il·lustracions de gran qualitat.
Des de bon començament, tant la direcció del centre com el grup d’estudiants del cicle d’il·lustració que ha realitzat els dibuixos que acompanyen cadascun dels contes, es van involucrar plenament, assumint fins i tot la maquetació del llibre. És per això que els hi volem expressar el nostre agraïment per la seua dedicació i professionalitat.
Cal agrair especialment als nens i nenes, nois i noies, usuaris de la biblioteca, la participació en aquest tradicional concurs, així com als autors i les autores dels contes, al jurat que ha col·laborat desinteressadament al llarg d’aquests anys i sobretot a les nostres bibliotecàries, la Neli, la Mari Carme i la Mª José per la feina feta i per la seua habilitat per organitzar i realitzar activitats que promouen l’hàbit lector i fomenten el gust per la lectura.
Pròleg d’Alba Roure Gilart, Regidora de Cultura

Has llegit el llibre? Has vist la pel·lícula? Què t'ha semblat?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s