Nova Biblioteca Pública de Sort

El passat dia de Sant Jordi van entrar en funcionament les noves instal·lacions de la Biblioteca Pública de Sort ubicades a l’Avinguda Diputació, 20, entre Correus i la Llar d’Infants (plànol). El nou equipament és obert més de vint hores a la setmana – de dilluns a divendres de 4 de la tarda a 2/4 de 9 del vespre (16.00-20.30 h) – i compta amb 80 metres quadrats de superfície que han permès duplicar l’espai dedicat a la zona infantil, mantenint alhora la superfície de la zona d’adults de manera que el nou equipament compta amb una capacitat màxima de 34 places.

Es tracta d’un espai cèntric i assolellat, especialment en la sala infantil, amb agradables vistes al Parc del Riuet. A més, amb el suport de l’Institut d’Estudis Ilerdencs i altres institucions s’ha realitzat una important inversió que ha permès renovar el mobiliari de la Biblioteca, amb una nova distribució més funcional alhora que moderna i desenfadada que ha permès crear ambients relaxats i una major flexibilitat i funcionalitat en les seccions d’audiovisuals i revistes.

Recordeu que a la Biblioteca Pública de Sort, mercès a la seva integració en el Sistema de Lectura Pública de Catalunya, continuem oferint-vos els serveis de sala de lectura, amb zona de premsa i una cinquantena de títols de revistes, préstec de llibres, revistes, audiovisuals i e-books amb un fons aproximadament de 4000 volums i 500 DVDs (catàleg en línia), servei de telecentre amb préstec de tauletes i zona wifi gratuïta sense límit d’horari; també oferim servei de préstec interbibliotecari amb accés a un catàleg de 14 milions de referències de 359 biblioteques i 11 bibliobusos d’arreu de Catalunya.

Recordeu que a la nostra pàgina web, www.bibliosort.cat, hi trobareu diàriament ressenyes de les novetats que es van incorporant al catàleg i informació sobre els serveis i activitats de què podeu gaudir al nostre centre.

Aquesta iniciativa coincideix en el temps amb l’Any de les Biblioteques, que té per objectiu fer balanç i donar valor al model bibliotecari impulsat per la Mancomunitat de Catalunya i posicionar el model de biblioteca pública de Catalunya per fer front als reptes de la societat de futur.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Has llegit el llibre? Has vist la pel·lícula? Què t'ha semblat?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s