Presentació del poemari “Tan sols una ombra”

ombra-webUs convidem a la presentació del llibre

Tan sols una ombra
de Jesús Maria Villafranca

A càrrec de Núria Garcia Quera, escriptora;
Josep Gelonch, editor,
i Jesús M. Villafranca, autor

L’acte se celebrarà el dimecres 24 de juny,
a les 7 de la tarda

a la Biblioteca Pública de Sort
Av. Diputació, 20 – Sort

El llibre

En la percepció d’alguns poetes, els poemes sorgeixen de sobte, portadors de missatges difícils de desxifrar algunes vegades – fins i tot per al propi creador – i procedents d’un racó desconegut en l’interior de l’autor, la ubicació del qual resulta impossible d’establir. Aquest és el cas dels poemes que integren Tan sols una ombra, però, per sort, cada lector pot i té tot el dret d’interpretar-los a la seva manera, perquè polisèmia i poesia són consubstancials.

L’autor

1167465_10202675446341939_6256591952140527352_oJesús M. Villafranca (Saragossa, 1948). Viu a Catalunya des de 1971. Llicenciat en Dret, ha fet també estudis universitaris en Filosofia i Psicologia. És autor dels següents poemaris: Al biaix, aparegut parcialment en el col·lectiu Mostra de Poetes Terrassencs, 1986 i 1987, i Versos robats, publicat per l’Associació de Poetes Terrassencs el 1993. El seu primer llibre de poemes, La veu que muda, va ser editat a Barcelona el 2004 i prologat per l’escriptora lleidatana Marta Alòs. Ha escrit diverses narracions en prosa que formen part del llibre Mostra de narradors terrassencs (1992). Té publicats dos llibres en prosa: Els dubtes del caminant (Pagès Editors, 2007), amb pròleg de l’escriptora pirinenca Núria Garcia Quera, i La boda de Andrea (Milenio, 2011).

Has llegit el llibre? Has vist la pel·lícula? Què t'ha semblat?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s