Bibliorelats

1554195839

Coordinadores: Fina Masdéu i Victòria Rodrigo
Autors: M. Lluïsa Amorós · Carme Andrade · Rosana Andreu · Marina Barraso Rodrigo · Àurea Bellera · M. Pilar Cabrerizo Lahoz · Josefina Coll Ballbé · Patrícia Domingo Anguera · Conxita Jiménez · Clara Juncadella Fortuny · Eduard López · Pilar López Bastida · Fina Masdéu · Ció Munté · Lena Paüls · Joan Pinyol · Romana Ribé · Victòria Rodrigo · Lluís Servé Galan · Oriol Solà Prat · Josep-Lluís Sotorra · Andreu Suriol Ribé · David Torelló Alsina · Enric Vila
Arola Editors, 2015 – 118 pàg.
BIB-ID 1554195839 – N BIB
Més informació a la pàgina web de l’editor (enllaç)

Els contes que s’apleguen a Bibliorelats tenen les biblioteques públiques com a espai literari i, alhora, són petits retalls d’històries més extenses: una gamma de moments d’ahir, d’avui i de demà en què els llibres, d’una manera o altra, sempre hi són presents. Perquè una biblioteca és un espai que, per si mateix, conforma un territori concret, singular, peculiar i ple de matisos: un paisatge urbà i, també, intrínsecament humà – les biblioteques, en la seva raó d’existir, en la seva essència, reclamen la presència de les persones.
Els autors dels relats – alguns amb una àmplia trajectòria literària, d’altres, més novells en l’exercici d’escriure – procedeixen de diversos indrets del país i exerceixen diferents activitats professionals, però els uneix la passió pels llibres i per l’escriptura – dues aficions que solen complementar-se amb bon encaix.
Reusenques de Lletres, en impulsar aquest nou projecte, tenien com a fita – a més de voler aportar el seu gra de sorra a la commemoració de l’Any de les Biblioteques – animar a la redacció de textos de ficció que esdevinguessin testimonis de la riquesa argumental que aquests espais tan acollidors, tan plens de llibres, són capaços de generar.

Has llegit el llibre? Has vist la pel·lícula? Què t'ha semblat?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s