Sociolingüística per a joves

1554195479

Un llibre de Jordi Solé i Camardons
La Llar del Llibre, 1991 – 161 pàg.
BIB-ID 1554195479 – 804.99 SOL
Més informació a la pàgina web de l’autor (enllaç)

Sociolingüística per a joves és l’obra prima d’un autor jove interessat per la sociolingüística des de fa temps. No és per casualitat que ens obsequïi amb aquesta obra, donada la migrada oferta editorial de publicacions d’introducció a la sociolingüística adreçades als joves, ja que era del tot necessari disposar d’un material amb intencionalitat didàctica per poder fer, dins l’assignatura de llengua (a BUP i COU) (…). Dir la realitat i lluitar per transformar-la és el missatge que Jordi Solé i Camardons ens brinda des de les pàgines d’aquest llibre que, tot i estar adreçat als joves, depassa l’àmbit d’interès estrictament escolar per la seva claredat expositiva, per l’anàlisi rigorosa, per la seva decisió argumental i per la seva fidelitat lingüística.
Ressenya de Josepa Huguet a la revista “Crònica d’Ensenyament”

Has llegit el llibre? Has vist la pel·lícula? Què t'ha semblat?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s