Ja t’ho faràs!

1554155301

Presentació i continguts: Rafel Vives
Cossetània Edicions, 2015 – 117 pàg.
BIB-ID 1554155301 – 745.5 VIV
Més informació a la pàgina web de l’editor (enllaç)

El llibre del programa de TV3 Ja t’ho faràs!, de la mà d’en Rafel Vives, et convida a donar una segona vida als objectes més quotidians… o més inesperats. Aquí ho trobareu idees i inspiració per reciclar i reutilitzar de manera creativa. Però no us equivoqueu: això no és pas un catecisme o un manual amb instruccions detallades. El títol ho diu ben clar: «Ja t’ho faràs». Tenim propostes per a gent de totes les edats i habilitats. No acceptarem excuses del tipus «Jo és que no tinc imaginació» o «Jo és que no sóc molt creativa»… i menys encara «És que no sóc gens manetes». Tallar, enganxar, collar o foradar no demanen un cervell – ni unes mans – fora de sèrie. Amb les eines més bàsiques i els materials més accessibles recuperarem allò que donàveu per perdut, descobrirem nous usos per als objectes que havíeu avorrit i farem un rentat de cara i donarem un lloc preferent a les andròmines que teníeu apilades al racó. Apa, ja us ho fareu!

 

Has llegit el llibre? Has vist la pel·lícula? Què t'ha semblat?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s