Les tecnologies mòbils als centres educatius

1554193714

Consell Escolar de Catalunya, 2015 – 48 pàg.
BIB-ID 1554193714 – 371.3 CON
Més informació a la pàgina web de l’editor (enllaç)

Us presentem la publicació del document Les tecnologies mòbils als centres educatius, aprovat pel Ple del Consell Escolar de Catalunya el 4 de març de 2015, en versió catalana i anglesa.
Aquest document recull diverses consideracions sobre la presència i l’ús dels dispositius mòbils als centres educatius de Catalunya, el desenvolupament de la competència digital per part de l’alumnat i el potencial de la tecnologia mòbil en les activitats d’aprenentatge. Els seus eixos són l’autonomia dels centres, l’exemplaritat del professorat, la col·laboració amb les famílies, el foment de la responsabilitat de l’alumnat i la implicació de les direccions, conjuntament amb l’estímul a pensar i actuar amb visió de futur.
L’aprovació d’aquest text per part del Consell posa de manifest que organitzacions ben representatives de la comunitat educativa catalana coincideixen que la utilització de les tecnologies mòbils als centres educatius s’ha d’afrontar de manera constructiva i sensata, donant protagonisme a ensenyants, alumnes i famílies, cadascú en el seu àmbit i fent un esforç conjunt de corresponsabilització.

Has llegit el llibre? Has vist la pel·lícula? Què t'ha semblat?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s