Refugi

1554193732

Un llibre d’Eva González Colomer
Cristina Ribot, 2015 – 99 pàg.
BIB-ID 1554193732 – CL N GON
Més informació a la pàgina web de l’autora (enllaç)

«Marxar de Girona, dir un adéu temporal a la ciutat tres vegades immortal, o un fins aviat, o bé un vés a saber… Fugir i deixar enrere la catedral, el campanar de Sant Feliu, les cases de l’Onyar, el Pont de Pedra… La veritat és que no em semblava del tot malament. De fet, mentre ho feia, cantussejava velles cançons oblidades en algun racó de la memòria que només l’inconscient recordava.
Vaig decidir agafar la ruta curta i complicada, també la més bonica. No sabia què em depararia el destí, però em sentia segura i amb forces, com mai m’havia sentit…»

Eva González Colomer (Sant Feliu de Guíxols, 1952) es dedica a la medicina tradicional xinesa, a la naturopatia i a la psicologia. Escriu des de la infantesa: «Sempre he necessitat escriure per aclarir-me. Quan els relats ja havien fet la seva feina els llançava». És autora de Neu al sol (Curbet, 2006) i d’Uluru, la primera entrega de la trilogia Viatge a l’Harmonia.
Les seves obres narren viatges reals seus i vivències inventades, que a través d’una psicologia aplicada pretenen ajudar els lectors a prioritzar i prendre decisions importants. L’Eva ha viatjat pels cinc continents: el Brasil, Egipte, l’Índia, Argentina… és però Austràlia i els seus paratges naturals el que realment l’ha marcada.

1 Comment

Has llegit el llibre? Has vist la pel·lícula? Què t'ha semblat?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s